Помогни за реализирането на "Парк Мизия".

За повече подробности тук.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 221
Неделя, 04 Ноември 2012 14:05

Мистерията от Коиловци

Written by 
Rate this item
(5 votes)

Петима разузнавачи, трима селяни, една мистерия - това са основните съставки на една история, разиграла се в трънливите ниви на плевенското село Коиловци. Случката силно развълнува Иван Кулеков.

Поради неуредени права срещата между отборите на България и Франция не беше включена в програмата на БНТ, затова за нея научих от слухове и от изявления на министър Цветанов, които са по-зле и от слухове. Но това не ми попречи да стрелям през прозореца, да се напия от гордост, да обикалям София с развят байрак и натиснат клаксон и да крещя до прегракване „БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ”.

Бихме ги с три на нула!

Значи, за да не се задръства движението около националния стадион, срещата се провела в нивите на плевенското село Коиловци. Условията били кошмарни - нямало осветление, люцерната била необработена, нямало дори кожено кълбо. На нашите са помагали само стените. Те, нашите, излезли на терена по едни голи цървули и  пистолет. Докато французите били в неопренови водолазни костюми, парашути и компютри със зареден Windows 8. Първите минути  протекли с обичайното разузнаване между двата отбора. Противникът, картотекирани елитни командоси във външното разузнаване на Франция (DGSE), използвал сателит, подводници и леки жени, а нашите - главно плюнка и ракия. На 15-та минута французите установили, че българите не са румънци, каквито били първоначалните им сведения, а българите стигнали до заключението, че французите са цигани (GITANES) и са дошли да им крадат люцерната. Въпреки забележителното отсъствие на Стоичков в българския отбор, нашите атакували със зверски псувни, счупили един нос на противника, двама ранили с точни изстрели в краката и обърнали останалите французи в бягство. Срещата завършила с пълен разгром на Франция - класическото три на нула.

Read 45195 times Last modified on Четвъртък, 08 Ноември 2012 17:59